Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Twilight 4 is 3D-ben készül?

2010.04.26

Az Alkonyat filmek sztárja, Kristen Stewart szerint, a Twilight negyedik részének háromdimenziós változata őrültség lenne.

Néhány internetes szakmai oldal, hetek óta arról értekezik, hogy az alkonyat producerei, az Avatar technikai megoldásait, sőt Cameron stábjának jó néhány munkatársát is alkalmaznák a negyedik rész elkészítéséhez.

„Szerintem elkészíteni a Breaking Dawn-t 3D-ben őrültség lenne. Talán egy-két jelenetet, talán.” –mondta a színésznő az MTV News-nak

Stewart arról is beszélt, hogy nem szeretné, ha Bella három 3D-ben szülne a vásznon.

„Nem hiszem, hogy ez szükséges. Jobb lenne, ha a Twiglight megmaradna a hagyományos technikánál. Szerintem ez a film már így is elég félelmetes, s ezt a hatás a három dimenzió csak tovább fokozná. Bár sosem lehet tudni…” –tette hozzá a fiatal sztár

Arról, hogy az Alkonyat további részei valóban 3D-ben készülnek-e, egyelőre nincs hivatalos információ. Az viszont, biztos, hogy a következő részekben sem lesz ágyjelenet. ami a fiatal színésznő számára nagy megkönnyebbülést jelentett, ugyanis saját elmondása szerint még nincs felkészülve az ilyen jellegű színészi feladatokra.