Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Alkonyat sztárja meg akart halni

2010.04.26

Bár a legtöbb korabeli hasonló karrierről álmodik, mint amilyent eddig Nikki Reed befutott, az ifjú sztárt mégis elhagyta az életkedve.

A hamarosan 22. születésnapját ünneplő amerikai színésznő 2003-ban mutatkozott be a Tizenhárom című romantikus krimiben Evan Rachel Wood oldalán, amelyben egy lázadó tinit alakított.

Aztán 2008-ban leszerződött az Alkonyat franchise-hoz, ő alakítja a már-már kultikussá lett mozis sorozatban Rosalie Hale-t. A legtöbb kortársa tehát irigyli remek élete, karrierje miatt, ő azonban legszívesebben eldobta volna mindezt.

Reedet az idén nyáron bemutatkozó, harmadik Alkonyat film, a Napfogyatkozás készítette ki. A forgatások során ugyanis annyira mély depresszióba esett, hogy szinte már a halál gondolatával foglalkozott. Mint mondta, a 30 fokos hőségben, szakadó esőben már az is komoly kihívás volt, hogy magukon tartsák a „vámpírmaszkként” szolgáló sminket. De leginkább a forgatásokra szánt túlságosan rövid idő viselte meg a legtöbb stábtag idegeit.

Elmondása szerint, az Alkonyat legnagyobb női sztárja, Kristen Stewart húzta ki őt legtöbbször letargiájából. Reed szerint igazi barátnők lettek az eddigi három Alkonyat forgatásai alatt, és fantasztikusan jó vele együtt dolgozni.